HSM informatika dodjeljuje stipendije osobama s invaliditetom

Putem programa razvijenog u suradnji s agencijom Brodoto, HSM informatika planira poduprijeti društveno odgovorne inicijative i osobe s poteškoćama, a pogotovo mlade, u svrhu iskorjenjivanja siromaštva, osiguravanja kvalitetnog obrazovanja i smanjenja nejednakosti.

Osim prethodnih inicijativa, u nastavku godine HSM informatika odlučila je poduprijeti mlade s invaliditetom, kako bi pridonijeli pozitivnim promjenama i pomogli osigurati kvalitetno obrazovanje, stvarajući pritom društvo jednakih mogućnosti.

HSM informatika nada se da će ovaj natječaj pomoći podići društvenu svijest o invalidnosti te osnažiti zajedništvo, solidarnost i vjeru kako udruženim djelovanjem i zajedničkim snagama svi možemo biti nositelji promjena nabolje.

Zbog toga je HSM informatika odlučila pokrenuti natječaj za dodjelu dviju učeničkih, odnosno studentskih stipendija u iznosu od 1500 kn za mlade osobe s invaliditetom u trajanju od godinu dana. Natječaj je otvoren do 20. rujna, a formalne i sadržajne uvjete te obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.

Izvor: poduzetnik.biz