Kreću Infolovke – lokalne rasprave u gradovima Vukovarsko-srijemske županije

Nakon uvodne konferencije projekta Informacija za sve, koji uz financijsku podršku Europske unije kroz Erasmus+ program ima za cilj unaprijediti kvalitetu informiranja mladih, na redu su nam došle Infolovke – lokalne rasprave u gradovima Vukovarsko-srijemske županije.

Ukoliko si mlada osoba ili pak donositelj odluka s područja grada Iloka ili Lovasa prijavi se na Infolovku i pomozi nam kreirati Smjernice za unaprjeđenje informiranja mladih na području OBŽ i VSŽ.

 

  • Cilj Infolovki je u neformalnom i opuštenom okruženju  – u dijalogu mladih i donositelja odluka (predstavnika ustanova i udruga koje rade s mladima) – ukupno 20 osoba, donijeti preporuke za unaprjeđenje sustava informiranja mladih, posebice onih u manjim/ruralnim mjestima.

Prva Infolovka organizirat će se u Iloku, u četvrtak, 4. svibnja 2023. u prostoru Muzeja Grada Iloka, o. Mladena Barbarića 5, s početkom u 13,00 sati.

Za sve sudionike osiguran je ručak, a troškovi puta (dolaska u Ilok) bit će refundirani.

Broj sudionika je ograničen te Vas molimo da nam se što prije javite s povratnom informacijom popunjavajući obrazac putem navedenog linka najkasnije do 2.5.2023.

Dodatno molimo da ukoliko dolazite kao predstavnik škole na konferenciju povedete nekoliko učenika koji su voljni sudjelovati u raspravi te isto tako ukoliko ste predstavnik udruge/KUD-a/ Savjeta mladih možete povesti neke od svojih mladih članova/volontera/korisnika. Obavezno ih prijavite za sudjelovanje kroz online prijavu!

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: icm-vu@proni.hr ili na telefon 032/450-106.

Dobrodošli na Infolovku!