Letovi dostupni studentskom džepu: Stiže nova avio kompanija za mlade – evo što je drugačije!

Avio karte po povoljnim cijenama, prirodni sokovi, komplet za virtualnu stvarnost i još mnogo toga…

Ovog je ponedjeljka Air France službeno lansirao svoju novu sestrinsku avio kompaniju namijenjenu isključivo mladima, točnije milenijalcima – Joon. Nadaju se privući mlađu klijentelu čiji se život okreće oko digitalne tehnologije i neke rute revitalizirati kako bi ponovo postale profitabilne.

Joon započinje s povoljnim ponudama avio-karata za šest destinacija iz Pariza: Barcelonu, Berlin, Lisabon i Porto počevši od 1. prosinca, a zatim se tijekom ljeta 2018. godine šire i van Europe (do Fortaleze u Brazilu te Mahe na Sejšelima). Cijene za europske destinacije kreću od 39 eura, a za Brazil i Sejšele 249, odnosno 299 eura.

Klik na VIDEO promociju kompanije!

Osim upadljivog dizajna kojom dominira modra boja, sjedišta aviona suvremeno su dizajnirana, kao i uniforme od recikliranih materijala koje nosi avionsko osoblje. U business klasi, putnicima će na raspolaganju biti besplatna hrana i piće, a u ekonomskoj klasi moći će se kupiti zdrave grickalice dok će organski sokovi i napitci poput vode, soka od naranče, Segafredo kave i čaja biti besplatni.

Putnicima će također tijekom leta na svojim uređajima moći streamati zabavne sadržaje, a uz svako sjedalo nalazit će se punjači za mobitele i druge uređaje. U business klasi, putnici će moći isprobati naočale AlloSky Virtual Reality Headset koje će ih prebaciti u virtualnu stvarnost.

Izvor: mojfaks.com