National Geographic Fotonatječaj 2024

Volite li fotografiju? Jeste li spremni otkriti svijet oko sebe kroz neki svoj subjektivni objektiv? Sudjelujte u foto natječaju National Geographica od 1. lipnja do 30. srpnja 2024. i pokažite nam što vas inspirira.

Registriraj se, odaberi kategorije i učitaj svoje fotografije do 30.07.

Link za prijavu pronađite na stranici:  National Geographic foto natječaj

Ponuđene kategorije su: životinje, ljudi, krajolici i “iz zraka”

KAKO SUDJELOVATI?

1. Prijavi se na nagradni natječaj: Kako bi se službeno prijavio na nagradni natječaj, potrebna je registracija. Nakon registracije i prijave u korisnički profil, vidjet ćeš opciju „Učitaj fotografiju“.

2. Učitaj svoju nabolju fotografiju: Učitaj fotografiju do 30.07. Za svaku pojedinačnu kategoriju možeš učitati samo jednu fotografiju.

3. Podijeli objavu s prijateljima: Nakon što odobrimo fotografiju i objavimo je u kategoriji koju si odabrao, možeš je podijeliti na društvenim mrežama. Na taj način imat ćeš veću mogućnost osvojiti nagradu publike.

4. Drži si palčeve: Službeno glasanje završava 31.08. Naš će stručni žiri pregledati sve dostavljene fotografije i odabrati pobjednika u svakoj kategoriji, a zatim i ukupnog pobjednika nagradnog fotonatječaja „National Geographic 2024.“ Fotografija s najviše likeova osvojit će nagradu publike. Pobjednici će biti objavljeni u rujnu.

 

 

 

Izvor: National Geographic