Novinari/ke – Volonteri/ke Info centra za mlade Vukovar

Dragi posjetitelji web stranice Info centra za mlade Vukovar,

predstavljamo vam novu grupu volontera Info centra za mlade Vukovar koji će svojim volonterskim angažmanom u zajednici promicati i isticati vrijedne, uspješne i zanimljive mlade ljude i one koji se bave mladima na području grada Vukovara kroz intervjuiranje i obajvljivanje na web i Facebook stranici Info centra za mlade Vukovar.

Novinari/ke – Volonteri/ke su odlučili prvo sami biti intervjuirani od ekipe ICM-a kako bi iskusili i kako je to biti u ulozi intervjuiranog, a kasnije onda preuzimaju ulogu Novinara/ke i kreću u istraživanje i pronalazak mladih od 15-30 godina i onih koji se bave mladima u Vukovaru.

Postupno ćemo vas upoznavati s našim novim volonterima/kama kroz njihove intervjue.

Ako vas kontaktiraju i žele napraviti intervju s vama – olakšajte im posao i budite pričljivi jer svakako ćete biti prikazani kao pozitivac koji radi nešto dobra za sebe i/ili druge u Vukovaru.

Ideja je da se neafirmirani mladi umjetnici, sportaši i svi oni koji se bave nečime neobičnim ili podučavaju i pomažu drugima u ostvarenju svojih snova na dobrovoljnoj bazi, istaknu i da svi drugi u zajednici vide kako smo šaroliko i raznovrsno društvo puno dobrih ideja i djela.

Prijave za Novinare/ke – Volontere/ke još uvijek su otvorene i svi koji su zainteresirani postati dio tima slobodno se mogu javiti na e-mail icm-vu@proni.hr ili u inbox Facebook stranice Info centra za mlade Vukovar.