Postani leteći reporter KLM-a

Nizozemska aviokompanija KLM u potrazi je za osobom koja obožava putovati i upoznavati nove ljude i kulture. Odabrana osoba putovat će 90 dana i dijeliti novosti iz svih krajem svijeta!

Stavite fotoaparat na rame i zaputite se u pronalazak novih dirljivih priča, fotografirajte i snimajte sve bitno za priču. Kasnije će se te snimke koristiti u reklamama, uzbudljivim člancima i ostalim sadržajima aviokompanije KLM.

Potrebno:

• Dobro znanje engleskog jezika

• Vozačka dozvola

• Iskustvo u fotografiranju i/li snimanju

Kako se prijaviti

Predstavite se snimkom i pričom o sebi. Zatim napraviti reportažnu snimku. To mogu biti vijesti o nekom koga poznajete, o mjestu u kojem živite ili s bilo kojeg mjesta na svijetu. Bitno je da je vaša priča pozitivna. Ispričajte sve o lokaciji gdje je snimka nastala i pokušajte sve skratiti. KLM želi i da napišete tekst od minimalno 300 znakova, uključujući razmake, o napravljenoj snimci.

Slanje prijave

1. Koristite besplatne servise poput https://wetransfer.com ili https://sprend.com za upload svog filma (u formatu mp4, maksimalne duljine 2 minute)

2. Opisni tekst snimke i svoje osobne podatke (ime, nacionalnost, dob, adresu, broj telefona i email) u Wordu ili Pagesu.

3. Osobne podatke ispišite i u formularu poruke.

4. Pošaljite prijavu na klmreporter@klirr.se

Rok za prijavu je 13. kolovoza 2017. godine.

 

Izvor: staputovanja