POZIV na radionicu – Kako se nositi sa strahom i nesigurnošću?

Donosimo vam poziv za  predavanje  doc.dr.sc. Ane Kurtović, voditeljice Psihološkog savjetovališta za studente, pod nazivom „Kako se nositi sa strahom i nesigurnošću?“, koja će se održati u utorak, 14.04.2020. u 13 sati putem on-line platforme ZOOM.

 

“Dragi studentice i studenti, poštovane kolege,

pozivamo vas da nam se pridružite na kratkom predavanju doc.dr.sc. Ane Kurtović, voditeljice Psihološkog savjetovališta za studente pod nazivom „Kako se nositi sa strahom i nesigurnošću?“, koja će se održati u utorak, 14.04.2020. u 13 sati. S obzirom na aktualnu situaciju, radionica će se organizirati putem on-line platforme ZOOM, te ćete ju moći pratiti iz udobnosti svojih fotelja i sigurnosti vaših domova.

Trenutna situacija zahtjevna je za sve nas. Većina nas nikada nije bila u većoj neizvjesnosti po pitanju  vlastite budućnosti. Nije jednostavno prilagoditi se novom načinu rada i funkcioniranju u novonastalim uvjetima. Takve stvari izazivaju nesigurnost, ponekad i strah. Što će biti sa akademskom godinom? Kako ću savladati gradivo i kako ću položiti ispite? Hoće li moja obitelj biti dobro? Kako se prilagoditi i uhvatiti konce u novonastaloj situaciji?

Često si ne želimo priznati da nam ova situacija izaziva osjećaje poput straha i tjeskobe s kojima se ne znamo nositi, a često nemamo s kim podijeliti svoja razmišljanja. Savjete o tome kako se nositi sa strahom i nesigurnošću uzrokovanim ovom situacijom donosi psihologinja doc. dr.sc. Ana Kurtović, koja je i inače na raspolaganju studentima kao sveučilišna psihologinja u sklopu Psihološkog savjetovališta za studente ( http://www.unios.hr/studenti/psiholosko-savjetovaliste/).

 

Pridružite nam se online putem Zoom sesije, 14. 04.2020. u 13 sati. Na radionicu ćete se moći uključiti putem linka, koji ćemo vam poslati na dan radionice, na temelju vaše prijave.  

 

Prijavite se na poveznici ovdje. 

 

Izvor: Ekonomski fakultet Osijek