Poziv na virtualnu radionicu namijenjenu prijaviteljima za Erasmus akreditacije u 2021. godini

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na virtualnu radionicu na temu prijave za Erasmus akreditaciju u području odgoja i općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih. Prijavni obrasci za ovogodišnji prijavni rok već su dostupni u sustavu za prijave, a rok za prijavu je 19. listopada 2021. Svakako vas pozivamo da proučite Vodič kroz program Erasmus+ s više informacija o ovoj aktivnosti, a dostupna je i brošura Europske komisije s najvažnijim informacijama. Cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći na mrežnim stranicama agencije. 

Na virtualnoj radionici koja će se održati 24. rujna 2021. od 10:00 do 13:30 h, bit će poseban naglasak na analizu problema i potreba, vrlo važan segment izrade Erasmus plana ustanove, ujedno sastavnog dijela prijave za Erasmus akreditaciju. U tom dijelu programa, Agenciji će se pridružiti treneri Udruge za razvoj civilnog društva SMART, organizacije s dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukativnih radionica i podršci ustanovama i organizacijama civilnog društva u procjeni i jačanju njihovih kapaciteta. Program rada dostupan je na poveznici. 

Radi virtualne provedbe ovog događanja i radioničkog načina rada, broj sudionika je ograničen te je moguća prijava najviše dva djelatnika po ustanovi (*u slučaju velikog broja zainteresiranih, Agencija zadržava pravo smanjenja broja sudionika po ustanovi). 

Prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti zaključno s 22. rujna, a sudionici radionice će putem e-maila primiti poveznicu za sudjelovanje putem platforme Zoom.