Pregled zanimljivih stipendija u Europi i svijetu

Stipendija Stephen M. Kellen nudi priliku za Dual BA odnosno dvostruki preddiplomski studijski program u institucijama Sciences Po (Francuska) i Freie Universität Berlin (Njemačka).

Rok za prijavu je 20. lipanj 2018.

Više info OVDJE

Anglo-American University (AAU) sa sjedištem u Pragu, u suradnji sa Sustainability Management School (SUMAS), Gland, Švicarska, nudi jedinstvenu stipendiju za diplomski studij u području poslovanja i prava na međunarodnim tržištima. Uspješni će kandidati primiti dvije diplome (1. MA in Business and Law in International Markets, 2. MBA in Sustainability Management or MBA in Finance & Responsible Investment)

Rok za prijavu je 15. lipanj 2018.

Više info OVDJE

Milano Fashion Institute nudi stipendije za tri različita programa diplomskog studija za 2019. godinu u iznosu od € 7,800.00.

Rok za prijavu je 30. studeni 2018.

Više info OVDJE

Mediteranski agronomski institut Chania (Grčka) daje punu stipendiju za diplomski studij održive poljoprivrede. Stipendija se odnosi na školarinu, zdravstveno osiguranje, smještaj i prehranu, a moguć je i mjesečni džeparac, koji ovisi o zemlji iz koje student/ica dolazi

Rok za prijavu je 30. lipanj 2018.

Više info OVDJE

Gran Sasso Science Institute (GSSI) iz grada L’Aquila, u Italiji, dodjeljuje stipendije za poslijediplomske studije iz određenih područja fizike, matematike, društvenih i biotehničkih znanosti, kompjutorskih znanosti te urbanizma i znanosti o regijama.

Rok za prijavuje 20. lipanj 2018.

Više info OVDJE

University of Kent dodjeljuje međunarodnim studentima tri stipendije za diplomski studij iz područja poslovanja, upravljanja i financija. Cilj je pružiti studentima odgovornog karaktera potrebno znanje i vještine za profesionalno i nacionalno liderstvo.

Rok za prijavu je 31. kolovoz 2018.

Više info OVDJE

Izvor: stipendije.info