Pridruži se obilježavanju Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom

Svjetski savez mladih Hrvatska poziva sve da se pridružite online projekciji filma “Lijepo mi je s tobom, znaš” i sudjeluju u raspravi o filmu u nedjelju navečer te tako podrže obilježavanje Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana osoba s Downovim sindromom potiče se da iskustvo ljudskog dostojanstva žive u svakodnevnom životu, te solidarnost i jednake prilike za sve ljude bez obzira na njihove moguće fizičke i psihičke različitosti.

Film će biti dostupan za besplatno gledanje putem Vimeo platforme tijekom nedjelje 21. ožujka sve do 28. ožujka 2021. godine, no predlaže se gledanje filma u nedjelju 21. ožujka s početkom u 20 sati. Razgovor s autoricom filma, Evom Kraljević, održat će se nakon projekcija filma, odnosno u 21 sat putem aplikacije Zoom. Odgovarajući na različita pitanja Eva Kraljević će otkriti detalje u vezi s idejom filma kao i njegovim nastankom.

Kako biste prisustvovali razgovoru s autoricom filma molimo vas da se prijavite putem prijavnog obrasca na linku.

Pristupne podatke za sudjelovanje u Zoom razgovoru s autoricom filma dobit ćete nakon prijave putem prijavnog obrasca.

Više informacija o samoj projekciji filma možete pronaći putem Facebook događaja.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem društvenih mreža na Facebook stranici @World Youth Alliance Hrvatska, na Instagram profilu @wyacroatia ili na adresu e-pošte: croatia@wya.net.