Prijavi se na Kavu sa studentima

Aktivnost Kava sa studentima je idealna prilika za sve mlade koji žele da saznaju više informacija o željenom fakultetu da se na licu mjesta od studenta koji studira na istom informiraju o fakultetu, ispitima, smještaju, gradskom prijevozu, profesorima, studentskim zabavama i drugim njima zanimljivim informacijama.

Europski dom Vukovar u suradnji sa PRONI Centrom/Info centrom za mlade Vukovar organizira treću po redu kavu sa studentima u Vukovaru.  Na ovaj način mladima koji žele studirati dajemo priliku da se upoznaju s mladima koji su na studiju ili su ga nedavno završili.
Ovogodišnja Kava sa studentima održat će se u  Gradskoj  knjižnici Vukovar, u novootvorenom odjelu za mlade “Spajalica”, u petak, 28. travnja 2017. godine od 12.00 do 13.30 sati.

Poziv za studente ukoliko ste u mogućnosti i imate želju sudjelovati, molimo vas da ispunite prijavnicu ovdje.
Potrebna je dobra volja, pozitivna energija i vrijeme da s budućim studentima i studenticama razmijenite informacije o fakultetu, studentskom životu i svim izazovima koje studiranje nosi sa sobom.

Ukoliko vas zanimaju informacije o fakultetima i želite sudjelovati na Kavi sa studentima  dovoljno je da se prijavite na Facebook profil Info centra za mlade Vukovar ili Europskog doma Vukovar ili na email adrese: icm-vu@proni.hr i europski.dom.vukovar@gmail.com

Aktivnost Kava sa studentima se organizira u sklopu Putujućih informiraonica ICM Vukovar koje financira Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike i Grad Vukovar.