Prijavi se: REGIONALNA LJETNA AKTIVISTIČKA ŠKOLA- IMAŠ POJMA!

Svjesna si aktualnih društveno-političkih problema u svojoj zajednici i imaš rješenje za njih? Imaš super ideje za aktivističko djelovanje, ali ti treba pomoć pri realizaciji? Htio bi svoje aktivističko iskustvo podijeliti s mladima iz regije? Želiš utjecati na proces donošenja odluka koje te se tiču, a govore ti da nemaš pojma o politici? Imamo rješenje za tebe jer vjerujemo da IMAŠ POJMA!

Inicijativa mladih za ljudska prava, Omladinski centar CK13, Gong i Danes je nov dan organiziraju REGIONALNU LJETNU AKTIVISTIČKU ŠKOLU- IMAŠ POJMA! koja će se održati od 13.9. do 19.9.2021. u okolici Zagreba za polaznike i polaznice iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Za sudionike je pripremljen sedmodnevni program koji uključuje i teoriju i praksu i obuhvaća tematska područja kao što su politička participacija i građanski aktivizam, ljudska prava, politike za mlade i javno zagovaranje, te politička pismenost i kritičko promišljanje! Tijekom škole bit će prilike za upoznavanje i razmijenu iskustava s mladim aktivistima i aktivisticama iz regije, nadogradnju postojećeg znanja i usavršavanja vještina. Radni jezici škole su hrvatski i srpski. Troškove putovanja, smještaja i hrane pokrivaju organizatori škole.

Svi polaznici i polaznice škole će nakon završene škole dobiti Youthpass certifikat.

Za sudjelovanje u školi potrebno je ispunjavaniti upitnik koji se nalazi OVDJE.

Rok za prijavu je 20.8.2021.

Više o pozivu pronađite ovdje.

Za eventualne nejasnoće i dodatna pitanja, slobodno se javi na kontakt mail: croatia@yihr.org