Pronađi posao u drvnom sektoru

Projekt „Pronađi posao u drvnom sektoru!“ usmjeren je na mlade osobe do 29 godina koji nisu zaposleni, nisu u sustavu obrazovanja i ne nalaze se u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.
📚⚙️ Pohađanjem projektnih aktivnosti polaznici projekta pripremaju se za tržište rada, ali se i kroz praktičnu nastavu verificiranih programa obrazovanja povezuju s budućim poslodavcima. Ovakvim načinom aktiviranja mladih osoba u NEET statusu njih 9️⃣ je pronašlo posao po završetku projektnih aktivnosti. Jedna od uspješnih priča projekta je i polaznik Krešimir Gagulić koji je po struci stolar, a svoje znanje proširio je pohađanjem verificiranih programa obrazovanja rukovatelj strojevima za primarnu i sekundarnu obradu drva te specijalist 3D tehnologija.

Ako te zanima sektor drvne industrije, mlada si osoba do 24 godine  i želiš se dodatno educirati –  prijavi se putem linka 

 

Promo video edukacije pogledaj ovdje

Jedan klik 👉🏻 👈🏻 te dijeli da postaneš 🖥️⚙️ specijalist 3d tehnologija, stoga ne čekaj i prijavi se za program obrazovanja primjenjiv ne samo u drvnom nego i u ostalim sektorima❗️

 

„Pronađi posao u drvnom sektoru!“ projekt je Drvnog klastera SLAVONSKI HRAST pokrenut u partnerstvu s Područnim uredom Vinkovci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Vukovarsko-srijemskom županijom i Zajednicom kulturno-umjetničkih djelatnosti Vukovarsko-srijemske županije.

Ukupna vrijednost projekta je 1.346.649,70 HRK. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (8,11 %) i iz Inicijative za zapošljavanje mladih (91,89 %) u ukupnom iznosu od 1.346.649,70 HRK.