Start@Lidl

Start@Lidl je jednogodišnji program kroz koji se želi zaposliti najbolji talenti koji su tek izašli sa studija i dati im toliko potrebno radno iskustvo.

Start@Lidl jest jedan vid pripravništva, te smatraju da je izrazito važno svojim zaposlenicima ponuditi atraktivnu naknadu za njihov rad.  Zbog toga je za vrijeme programa Start@Lidl sklopljen ugovor o radu i osigurana mjesečna primanja od minimalno 8.000,00 HRK bruto.

Prijave za drugu generaciju Startovaca je počeo 16.08. Čeka vas izazovan selekcijski proces, zahtjevan program i odgovorni zadaci.
Tijekom 12 mjeseci Startovci dobivaju ciljani specijalistički razvoj u području za koje su se prijavili. Uče od kolega u svoje odjelu, a također prolaze i druge odjele koji su važni da bi mogli stvoriti širu sliku rada u svom stručnom području. Na početku programa dodijeljen je mentor koji je pomoć u prvom susretu s poslovnim svijetom i korporativnom kulturom. Svakim danom dobivat će sve zahtjevnije zadatke i očekivat će se sve samostalniji rad
Kroz trajanje programa Startovci će zajedno raditi na projektnom zadatku, kroz koji će naučiti kako voditi projekte te se susresti s izazovnom temom koja nije nužno iz njihovog uskog područja rada. Pri radu na projektnom zadatku dobivaju mentora, koji već ima veliko iskustvo u vođenju projekata. Također Startovci će dobiti uvodno predavanje o temi projekta te dodatne edukacije. Ipak glavnina izrade i prezentiranja projekta je na samim Startovcima.

Cijene organiziranost, pravednost, učinkovitost i dinamiku te žele osobe koje dijele njihove vrijednosti. Ako se pronalaziš u ovome prijavi se ovdje.

Upute za prijavu

Izvor: Lidl Hrvatska