Studentska avantura s Red Bullom

Red Bull Can You Make It? sedmodnevno je putovanje Europom, u kojem će sudjelovati čak 200 studentskih ekipa iz više od 60 zemalja svijeta.

Putovanje za koje ti ne treba novac, već samo pokoja limenka, pregršt dobre volje, kreativnosti, zaraznog osmijeha i najvažnije – dva prijatelja s kojima ćeš proživjeti nezaboravne trenutke…

Odabrani timovi krenut će u travnju na svoje putovanje, iz pet različitih europskih gradova – Budimpešte, Madrida, Manchestera, Rima i Stockholma, prema konačnom odredištu – Amsterdamu. Prijeći će više od 1000 kilometara puta na kojem se ne broje koraci, nego uspomene.

Jedino sredstvo plaćanja na putovanju bit će limenke Red Bulla koje će mijenjati za sve što im je potrebno, hranu, prenoćište, prijevoz, ali i sve drugo što ih čini sretnima. Neki će se na svom putu susresti s izazovima koje će moći dodati na svoju listu avantura te tako osvojiti dodatne bodove i možda, osim uspomena, s putovanja života donijeti pobjedu.

Vrijede li limenke jednako kao novac, mobitel i hotelske rezervacije? Vrijede više nego što uopće možeš zamisliti! Na posljednjem Red Bull Can You Make It? natjecanju, 2016. godine, 165 studentskih ekipa ostvarilo je svoje snove koristeći Red Bull kao jedino sredstvo plaćanja.

Ono što je sada važno je da napraviš prvih nekoliko koraka prema ostvarenju svojih snova:

1. Okupiš tročlanu ekipu – u društvu je sve lakše… i ljepše. p.s. Nemojte zaboraviti smisliti neko prekul ime tima! ;)

2. Skupa snimite jednominutni video u kojem ćete cijelom svijetu pokazati zašto ste baš vi stvoreni za ovaj izazov.

3. Uploadate ga na YouTube ili Vimeo.

4. Ispunite PRIJAVNICU do 15. veljače 2018. godine.

I to je to. Odete u kino, šetnju, na predavanje, skupljate potporu prijatelja, kolega, profesora, roditelja, susjede, tete iz pekare… Ekipe koje prikupe najveći broj glasova idu u drugi krug gdje će o njihovoj sudbini odlučivati žiri. Najzanimljivija i najsimpatičnija ekipa bit će izabrana kako bi predstavljala svoju zemlju na najvećem i najljepšem studentskom natjecanju na svijetu! Previše superlativa? Ne, upravo onoliko koliko ova avantura zaslužuje!

Ne kažu uzalud da je dom osjećaj, a ne mjesto. Osjećaje možeš nositi sa sobom i na kraj svijeta. Uspomene također. Gdje ćeš ih stvarati i kuda nositi ovisi o tebi. No, ako si jedan od 200 000 000 studenata na svijetu, znatiželjan, hrabar i uplašen u isto vrijeme, s korjenjem da ga pustiš kad je potrebno i krilima da preletiš sve prepreke – ovo je pravi izazov za tebe! Jesi li spreman za avanturu života? :)

Za više informacija posjeti i službenu stranicu –> www.redbullcanyoumakeit.com

izvor: info fora