Studentski.hr savjetuje uoči Black Friday kupnje!

Studentski.hr savjetuje uoči Black Friday kupnje!

Posljednjih dana internet gori od najava za Black Friday popuste. Sigurno već imate na umu što biste kupili ako cijene budu dovoljno niske, a Studentski.hr vam donosi savjete kako pronaći najbolje akcije i sigurno obaviti kupnju.

Black Friday je izvrsna prilika da ugrabite jeftinije božićne poklone za najbliže, da kupite skuplje odjevne predmete kao što su zimski kaputi, jakne, čizme ili novi mobitel, pametni sat, laptop.

  • Prvi zadatak je ne preračunati se s troškovima. Da saldo vašeg studentskog računa ostane pozitivan, napravite detaljan popis za kupnju. Tu ćete morati sami sa sobom razabrati što vam je nužno i što možete kupiti na ovoj akciji, a što će ipak trebati pričekati neke nove popuste.

Dodatni savjet – istražite kako se kreću cijene proizvoda koje tražite u različitim internetskim trgovinama. Razlike znaju biti zaista velike.

  • I tu dolazimo do drugog koraka – prijavite se na newslettere jer ćete na vrijeme dobiti obavijesti o akcijama i popustima. Mnoge trgovine krenu ranije s akcijama, što znači i da se skladišta puno brže prazne. Važno je da imate izvor informacija kako ne biste ostali bez željenih artikala. Možete čak i nekoliko dana ranije napuniti košaricu pa naknadno ukucati promo kod kad postane aktivan.

I vjerojatno najvažniji savjet kad je u pitanju „brza“ kupnja jest da koristite prepaid karticu koju besplatno dobijete u studentskom bankovnom paketu. Prepaid kartica vam omogućava sigurnu i kontroliranu kupnju. Sigurnu, jer na nju možete prebaciti doslovno točan iznos novca koji planirate potrošiti, a tako i sami sebe kontrolirate da vas ne ponese šoping-manija pa da prekoračite zadani limit.

  • Opreza na internetu nikad dosta pa savjetuju da pazite iz kojih internetskih trgovina naručujete stvari. Istražite na Googleu ili pogledajte recenzije prije nego obavite bilo kakvu transakciju.

 

Sretno u šopingiranju!

 

Izvor: Studentski.hr