Volontirajte u gradu Peniche

Dobre vijesti stižu za sve one avanturističkog duha i željne putovanja, a riječ je o volontiranju u Portugalu u periodu od siječnja do svibnja 2020.

Odlučite li uzeti predah od fakulteta i fakultetskih obaveza i otići u nešto toplije krajeve, nudi vam se mogućnost volontiranja koje podrazumijeva pomoć animatorima kako bi pripremili igre i aktivnosti za djecu, kao što su sportske, umjetničke, kulinarske, glazbene i druge aktivnosti.

Ne morate volontirati tijekom cijelog spomenutog perioda jer su datumi fleksibilni, no minimalno je vrijeme volontiranja mjesec dana. Mjesto je u kojemu biste boravili i radili grad Peniche koji tijekom veljače i ožujka odiše karnevalskom atmosferom, a preko ljeta nudi brojne festivale.

Boravili biste u apartmanu koji se sastoji od 1 kuhinje, 5 spavaćih soba, 1 manje dnevne sobe i 2 kupaonice, a Wi-Fi i TV također su dostupni.

Za sve informacije studenti se mogu javiti na erasmus@zmergo.hr ili info@zmergo.hrInfo paket koji obuhvaća detalje o smještaju, festivalima, okolnim mjestima za razgledavanje i sve ostalo možete preuzeti ovdje.

 

Izvor:studentski.hr