Sudjeluj i reci u čem’ je problem!

Imaš između 15 i 29 godina? Želiš djelovati pozitivno na svoju okolinu, želiš da se tvoj glas čuje i doprinjeti razvoju politika za mlade? Prijavi se za sudjelovanje u projektu ”U čem’ je problem?”!

„U čem’ je problem?“ provodi se u tri županije s najvišom stopom nezaposlenosti mladih u RH – Sisačko–moslavačkoj, Vukovarsko–srijemskoj te Osječko-baranjskoj županiji.

Radi se o dijalogu mladih osoba i donositelja odluka – idealna prilika da kažeš više o svojim svakodnevnim izazovima, kao što su traženje posla, provođenje slobodnog vremena, stanje u društvu…, ali i predložiš rješenja.

Prije nego se prijaviš, saznaj što uključuje tvoje sudjelovanje?

  • 30. – 31. ožujka 2017.* – dvodnevna izobrazba u području razvoja politika mladih
  • 12. – 13. travnja 2017.* – dva sastanka mladih osoba tijekom kojih ćeš moći raspravljati o izazovima s kojima se mlade osobe susreću u svakodnevnom životu i na tržištu rada

Osim toga, svaka grupa mladih odabrat će 2 predstavnika koji će se uključiti u radnu skupinu i raditi direktno s donositeljima odluka u svojoj županiji (28. – 30. lipnja 2017.*) i sudjelovati u 3 zajednička međužupanijska sastanka.

Kroz ovaj projekt možeš se družiti se s mladima iz drugih županija i reći svoje mišljenje i prijedloge te na taj način izravno utjecati na promjene u svojoj sredini! Putni troškovi i prehrana su osigurani.

I dalje želiš sudjelovati? Popuni PRIJAVNICU i dostavi ju putem e-pošte na vukovar@proni.hr ili osobnim dolaskom u PRONI Centar za socijalno podučavanje – Ured Vukovar, 204. vukovarske brigade 43, Vukovar. Prijave su otvorene do 28. veljače 2017.

Javni poziv pročitaj OVDJE.

*Datumi su podložni eventualnim promjenama ukoliko ne budu odgovarali većem broju sudionika.

HZZ LOGOProjekt “U čem’ je problem!” provodi:

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Područni ured Sisak